top of page
261635579_103422345514285_4195010242900452388_n.jpg

Marlie Hoezen
Holistic Beauty Therapist

Inner Peace & Outer Beauty 

  • Facebook
  • Instagram

My Story

De nodige jaren heb ik geprobeerd mezelf passend te maken in het gecreëerde ideaal plaatje van onze maatschappij. Ik leefde vooral naar buitengericht, en maakte me te druk over wat mijn omgeving van me zou vinden.  Uiteindelijk verloor ik hierdoor volledig het contact met mezelf.

Een innerlijke strijd die me enorm onzeker maakte, met alle gevolgen van dien. 

Het moment dat ik opnieuw verbinding leerde maken met mijn kern zal ik nooit vergeten. Ineens voelde ik de energie van liefdevolle warmte en zachtheid door mijn lichaam stromen. In dit moment van kwetsbaarheid realiseerde ik me dat dit is waar voor mij schoonheid om draait. Dit is de visie die ik met al mijn liefde uit wil dragen in mijn holistische beautysalon te Roermond.

Het herontdekken van je unieke beauty blue print, opnieuw verbinding maken met je kern, je stiltepunt opzoeken en vanuit hier gaan leven. Bewust worden van de keuzes die jij maakt voor je lichaam. 

Tijdens een holistische beauty treatment breng ik je, door gebruik te maken van de meest mooiste & krachtigste ingrediënten van onze natuur & diverse behandeltechnieken terug naar het stiltepunt in je kern. Samen met jou ga ik de verbinding met jezelf herstellen en zelfacceptatie, zelfliefde & zelfwaardering in je basis integreren, om vervolgens deze door te laten stromen in alle lagen van je lichaam, fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel & spiritueel. 

Liefs Marlie 

bottom of page