top of page
Untitled

Colour & Spice 

Holistic beauty treatments 

HOLISTIC SKINCARE


Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid.


Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid. Je huid wordt vochtarmer en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidveroudering en een laag energieniveau tot gevolg. Colour&Spice ontwikkelde een 3-stappen programma op basis van natuurzuivere producten die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt. Met vijf basisproducten en een specifiek serum en moisturizer uit de Colour&Spice holistic skincare lijn start je het programma. 

Je wisselt per stap van serum en moisturizer. De overige, basisproducten zoals je reiniging, masker, gezichtsolie en lotion blijft het gehele programma gelijk. 

Stap 1 Beauty Detox  - zuiveren en herstellen. 

Stap 2 Rebalance -verstevigen en vitaliseren.

Stap 3 Uplifting – verstevigen en verbinden

.

Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld.


Over Colour&Spice holistic skincare

Natascha Koningsveld, oprichtster van Colour&Spice, is een echte pionier op het gebied van natuurcosmetica. Sinds 1987 is ze werkzaam in de wereld van biologische en natuurzuivere huidverzorging. Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare gebruikt ze dan ook alleen actieve werkstoffen en ingrediënten die terug te vinden zijn in de natuur. Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering. Hierdoor blijft de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard.


• Onze producten zijn dierproefvrij, veganistisch en vrij van kleur- en geurstoffen.• We gebruiken een eco-geregistreerd conserveringsmiddel.• Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering.• We werken met natuurzuivere actieve, ingrediënten van kostbare en therapeutische kwaliteit.


Wil jij een holistische beauty therapy treatment? Neem dan contact met mij op.

Colour & Spice : Colour & Spice
bottom of page