top of page

Een andere kijk op schoonheid over Marlie Holistic Beauty Therapy💞

Bijgewerkt op: 26 nov. 2021


Met al mijn liefde laat ik jullie graag een kijkje achter de schermen zien van Marlie Holistic Beauty Therapy. Maar ik zal eerst eens beginnen iets meer over mezelf te vertellen. Al de nodige jaren werk ik met trots in mijn schoonheidssalon in Roermond, naast mijn diploma schoonheidsspecialiste, pedicure en visagie mocht ik in de loop der jaren ook kruidengeneeskunde, natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire suppletie en life-coach aan mijn lijstje toevoegen.


Mijn ruime werkervaring in de beautybranche heb ik opgedaan omdat ik altijd mijn schoonheidssalon in Roermond gecombineerd heb met een werkgever. Iets wat me op het laatste moment totaal niet meer gelukkig maakte. In de tussentijd groeide mijn schoonheidssalon in Roermond aardig door, omdat daar mijn hart ligt koos ik om er volledig voor te gaan. Vanuit mijn holistische kijk op schoonheid zoek ik altijd naar de diepere oorzaken van eventuele huidproblemen. De huid is de spiegel van je darmen, en je darmen zijn je tweede brein, dus voor mij staat alles in verbinding met elkaar. Daarom werk ik in mijn schoonheidssalon in Roermond niet alleen op huidverbetering maar ook op leefstijl en mindset.

Door al deze facetten aan te pakken zal je vooral in gaan zien hoe mooi je van jezelf al bent, en hoe belangrijk het is om je imperfecties te omarmen en er van te gaan houden. Hoe belangrijk het is dat je bewust bent van waarmee je je lichaam voedt op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau. Op al deze facetten heb ik in mijn schoonheidssalon in Roermond mijn eigen holistische werkwijze ontwikkeld zodat alles aan bod komt. Tijdens de behandelingen werk ik niet alleen huid-verbeterend, maar breng ik je tevens naar een diepe ontspanning zodat je dichterbij je eigen kern komt.There are layers to your beauty, it’s more than skin deep.


Liefs, Marlie42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

My heart knows my truth

Everybody has gone through something that has changed them in a way that they could never go back to the person they once were. Een kritische blik in de spiegel veroorzaakte onrust in mijn lijf. Onzek

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page