top of page

My heart knows my truth


Everybody has gone through something that has changed them in a way that they could never go back to the person they once were.  


Een kritische blik in de spiegel veroorzaakte onrust in mijn lijf. Onzekerheid viel over me heen en ik vergat te houden van mijn eigen ik. De twijfel sloeg toe en ik schoot meteen in het enorm streng zijn voor mezelf, de perfectionist in me kwam naar boven.

Ik liet mijn hart raken door de snoeiharde meningen van anderen, die me nauwelijks kenden en voelde me niets waard. Een hyper gevoelig lichaam waarvan ik niet altijd op aankon, waar ik geen gehoor aan gaf terwijl het me duidelijk wat te vertellen had.  

Negatieve gedachten namen de overhand en vormde een enorm negatief zelfbeeld. Een neerwaarts spiraal een periode waar het erg donker, eenzaam, verdrietig en pijnlijk was.  


De bovenstaande zinnen zijn voor mij heel lang a way of life geweest. Een enorme strijd met mijn eigen spiegelbeeld, de innerlijke criticus die sprak en me volledig met de grond gelijk maakte. Me niet kunnen plaatsen in het “ideale plaatje” van de maatschappij braken me op.


The inner battle waarvan niet veel mensen wisten dat ik hem voerde. Het is in die donkere dagen dat ik teruggebracht werd naar mijn eigen kern. Stapje voor stapje opnieuw leren houden van en vertrouwen op mijn lichaam. Een pad met diepe dalen, en hoge bergen. De pittige weg uit mijn hoofd naar mijn hart, liet me wel vaker wankelen, met vallen en opstaan naar de ware kleuren van mijn hart en het omarmen van mijn imperfecties. Het is okj, ik ben goed genoeg zoals ik ben. Het bewust leren omgaan met luisteren naar mijn lichaam, de impact van voeding, cosmetica producten en vibes van mijn omgeving, het leren onderzoeken van mijn gedachten en wat het deed met mijn lijf. Een enorm bijzondere weg waardoor ik steeds dichterbij mezelf kom te staan (want het pad is nog niet klaar).


Het heeft me gevormd tot de Holistic Beauty Therapist die ik nu ben. Soms brengt het leven je een enorm diep dal, ik weet er alles van, maar wat ik ook weet is hoe donker het daar op dat moment ook  is, hoe lichter en mooier je eindbestemming zal zijn. Des te dieper je gaat, ontworteld en heelt des te dichter kom je bij je de kern van je hart, daar waar je oneindige schoonheid schuilt. Een weg die zeer zeker die moeite waard is om te belopen.

 

Ik zie de schoonheid in alle lagen van je lichaam en weet hoe belangrijk het is te houden van jezelf en je imperfecties te accepteren. Je ogen zijn de vensters van je ziel als je hierin kijkt zullen ze je verborgen schoonheid blootleggen.  Looks zijn leuk maar zullen veranderen, de ware kleuren van je hart zullen altijd zichtbaar zijn.


Herken jij jezelf in dit verhaal en ben je nieuwsgierig wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen?


Boek dan nu op www.marliehbt.com je discovery treatment en ga van start me je eigen inner journey to endless beauty.

 

Liefs Marlie

Marlie Holistic Beauty Therapy

 

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page